Изгледа како сосема нормално бебе, но ова бебе е МНОГУ ПОВЕЌЕ од тоа…

Кога  дваесетгодишната девојка по име Диана Кузнетсова се породила и на свет го донела своето прво дете, лекарите од болницата се шегувале на сметката на нејзиното бебе поради неговата необична величина.„Докторите не можеа да поверуваат колкаво е моето бебе кога го извадија од мене“- рекла Диана. Еден од докторите дури и се пошегува и рече дека моето дете е подготвено за прво одделение.
Имено, Диана го преживеаla првиот пекол кој траел дури три дена, а на свет донела дете кое било тешко неверојатни 5 килограми и 300 грама.
Се надеваме дека ова бебе ќе има долг и убав живот.„Докторите не можеа да поверуваат колкаво е моето бебе кога го извадија од мене“- рекла Диана. Еден од докторите дури и се пошегува и р

Пронајдете не на следниве мрежи: