Изгледа неуредно но ефектот за бели заби е загарантиран за само една недела!

Loading...

На прв поглед изгледа доста гадно и неуредно, но ова е тајниот тренд со помош на кој многу ги избелуваат своите заби.Веруваме дека и на вас ви се здосадило од секојдневното бомбардирање со реклами за најразлични пасти, а ефектите за белите заби и понатаму ги нема.
Ние откривме нешто ново и за многумина ефективно, и природно, да не заборавиме.
За белите заби и избелувањето нема  да верувате дека ви е потребен само јаглен.
Еден од најмоќните природни лекови кои помагаат кај низата на болести, од дизентерија до последица од радијации, потполно е бесплатен и се наоѓа практично во секој дом.
Верувале или не се работи за обичен јаглен.

Супстанцијата е позната веќе со години и одамна се применува во медицината. Египетските доктори, па и современата медицина го препорачуваат за лечење од труење, а американските Индијанци го користеле за кожна инфекција. Активниот медицински јаглен има широка примена поради својата способност на својата површина да ги привлекува другите супстанции и таму да ги задржи…
Начин на кој да ги миете забите со јагленот…
Начинот е доста едноставен. Во еден сад земете изронет јаглен и со мокра четкица ставете си ја смесата и измијте си ги забите. Трлајте нормално и полека со кружни потези. Доволно е да ги миете 3-4 минути откако со водата го измиете првиот круг а во вториот измијте ги забите со нормална паста.
Резултатите ќе бидат видливи по првото миење!
 Веруваме дека и на вас ви се здосадило од секојдневното бомбардирање со реклами за најразлични пасти, а ефектите за белите заби и понатаму ги нема.

loading...
Loading...