Изгубила 100 килограми, но погледнете што се случило со нејзиниот стомак

Loading...

По губење на тежината се појави нов проблем, и тоа 13 килограми вишок на кожа, која виси од нејзиното тело и го уништува нејзиниот изглед. Таа сега е во очај…Мајка на четири деца, Кери Тротер од провинцијата Пеншав во Велика Британија, започнала диета за слабеење веднаш по првата бременост.
“Воопшто не бев свесна колку сум дебела. Кога го купив најголемиот број на пантолани и едвај се вовлеков во него, сфатив дека морам да започнам нешто, или ќе умрам. Јас веќе не можев да одам нагоре по скалите.”

Во 2009 година го посетила нејзиниот лекар, кој се обиделе да и помогне прво со таблети за намалување на апетитот и губење на тежината, но терапија се покажала залудна. Потоа и предложил операција за да го намали стомакот. Пред хируршката процедура морала да покаже добра волја и да изгуби неколку килограми, за да докаже дека тоа ќе и успее и по операцијата.
Со негова помош и поддршка и по операцијата изгубила тежина. Таа изгубила повеќе од 100 килограми.
Сепак, по губење на тежината се појавил нов проблем, и тоа 13 килограми вишок на кожа, која  виси од нејзиното тело и го уништува нејзиниот изглед. Кери сега е во очај, операција за отстранување на вишокот на кожа не може да си дозволи. Се плаши дека ќе остане со таа кожа до крајот на животот.Мајка на четири деца, Кери Тротер од провинцијата Пеншав во Велика Британија, започнала диета за слабеење веднаш по првата бременост.
“Вооп

loading...
Loading...