Излечете го грипот и настинката само со помош на ОВОЈ РЕЦЕПТ!

Loading...

За овој лек ви се потребни две растенија: ехинацеа и нане.Ехинацеата е добро позната билка која го јакне имунитетот, а нането во овој случај ја надополнува како имуностимулатор, со позитивно дејство врз срцето и крвните садови.
ПОТРЕБНИ СОСТОЈКИ:
1/2 чаша сушена Ехинацеа
1/2 чаша сушено Нане
Вотка
Стаклена теглаЕхинацеата е добро позната билка која го јакне имунитетот, а нането во овој случај ја надополнува како имуностимулатор, со позитивно дејство врз ср

loading...
Loading...