ИЗЛЕЧИЛА 20.000 ЛУЃЕ ОД РАК: Сега ја открива нејзината строго чувана тајна!

Во текот на својот живот, Хулда Кларк излечила од рак и од други тешки болести повеќе од 20.000 пациенти. Суштината на нејзината терапија се состои во борбата против паразитите.Оваа докторка тврди дека причината за многуте, наводно неизлечиви болести се – паразитите. Таа осмислила многу рецепти како луѓето да се ослободат од овие штетни микроорганизми и како да се излечат од рак, но и други тешки болести.
Во 1988 година, таа дошла до откритие кое покренало нов правец во развојот на медицината.
Д-р Кларк е познат филозоф, биофизичар и автор на многу книги за алтернативната медицина. Таа студирала на канадскиот Универзитет Саскачеван, каде што дипломирала медицина, а потоа магистрирала со посебни заслуги во подрачјето на биологијата.
Во 1988 година, д-р Кларк ја открила технологијата за скенирање на организмот за присуство на патогени микроорганизми. Тој изум е наречен Синкрометар (Syncrometer) – апарат кој овозможува брзо и точно детектирање на микроорганизми и штетни материи во телото на човекот и животните.
Во прилог ви донесуваме и сведоштво на еден нејзин пациент:

Синкрометарот работи според принципот на преклопување на фреквенциите. Сѐ што се наоѓа во нашиот универзум има своја фреквенција. Со помош на фреквенцијата може да се открие присуството на паразити, вируси и бактерии во телото.
Со помош на овој апарат, д-р Кларк открила дека паразитите се причини за многу „неизлечиви“ болести.
Лек за сите видови рак
Во 1993 годин,а д-р Кларк ја издала книгата „Лек за сите видови рак“ (Cure for All Cancers), во која ја објаснила поврзаноста на ракот со паразитот Fasciolopsis buski.
Тој паразит бил присутен во секој човек кој бил заболен од рак. И спротивно, кога паразитот би бил елиминиран, ракот би исчезнал. За лекување на своите пациенти, Хулда Кларк разработила антипаразитски рецепт, кој се состоел од пелин, каранфилче и црн орев.
Препаратот овозможувал чистење од повеќе од 100 видови паразити.
Комбинацијата на пелин, каранфилче и црн орев овозможувала да се уништат не само возрасните паразити, туку и нивните јајца и ларви.
Со помош на антипаразитската програма, д-р Кларк излечила илјадници луѓе од рак и од други болести. Го продолжила својот труд и наскоро претставила нов метод на лекување наречен „запер“ (zapper) – електронски апарат, кој со помош на микроструја ги уништува паразитите, вирусите и бактериите во телото на човекот.
Уште пред Хулда Кларк, многу лекари знаеле дека микроорганизмите не поднесуваат електрицитет кој има одреден фреквенциски опсег. Тоа не се однесува само на паразитите, туку и на сите видови бактерии, вируси, габички и патогени клетки. Тоа било докажано во бројни експерименти, во кои лекарите со помош на фреквенциите успешно ги убивале вирусите и бактерии.
Иако фреквенциите разорно делувале врз патогените организми, не биле штетни за здравјето на човекот. Овој правец во медицината се нарекува биорезонантна медицина. Биорезонантната медицина официјално е прифатена во некои земји, на пример, во Русија и таму претставува гранка на конвенционалната медицина.Оваа докторка тврди дека причината за многуте, наводно неизлечиви болести се – паразитите. Таа осмислила многу рецепти како луѓето да се осло

Пронајдете не на следниве мрежи: