Излегол од аеродромот а таму го чекале ОВИЕ ТРИ ДЕВОЈКИ- Еве што му се случило потоа…

Loading...

Едно момче доживело вистински срам на аеродромот кога се враќал од одмор и тоа пред еден куп непознати луѓе.Тој морал да се соочи со неговите три девојки на аеродромот. Само што пристигнал на аеродромот тие започнале да викаат по него- , „Лажго, лажго, лажго“.
Чарли Фишер, усрамен од потегот на девојките , успеал да влезе во автомобилот во кој го чекала неговата баба и така побегнал.
Неговото изневерување било откриено кога неговата девојка Беки пронашла СМС порака во неговиот телефон пред да отиде на одмор во Германија.
Беки  завртела на бројот и се слушнала со неговата втора девојка, која сакала да остане неименувана.
Но, тоа не е се…

Чарли имал и трета девојка, која ја откриле на Фејсбук- 19 годишната Лизи.
Само сакав да му го видам изразот на лицето кога ќе не види трите заедно- кажува Лизи.
„Излезе и се скамени. Почнавме да го викаме лажго и тоа многу гласно!- кажува Беки.
Таа предизвикала голема бура на Твитер кога ја објавила фотографијата со двете девојки на аеродромот а под сликата напишача- „Штотуку бев на аеродромот да се соочам со моето момче заедно со неговите две девојки со кои исто така се гледал“.
Постот бил прегледан поеќе од 20.000 пати.
Како можел да има истовремето три девојки на никого не му е јасно!Тој морал да се соочи со неговите три девојки на аеродромот. Само што пристигнал на аеродромот тие започнале да викаат по него- , „Лажго, лаж

loading...
Loading...