Излезноста до 13 часот 27,11 проценти

Loading...

Излезноста на гласањето на ниво на Република Македонија на денешните избори до 13 часот според податоците што ги соопшти Државната изборна комисија изнесува 27,11 проценти.Во Скопје, како што соопшти портпаролката Љупка Гугучевска, изнесува 29,17 проценти.Во Скопје, како што соопшти портпаролката Љупка Гугучевска, изнесува 29,17 проценти.

loading...