Изнајмила соба во хотел, а пораката која ја пронашла таму ја преплашила до смрт!

Во пораката пишувало „Не ја отворај заклучената врата! Не им верувај на шепотите! Оди само оди!“ а мистериозните упатства укажувале на вратата која се наоѓала во близина на нејзиниот кревет. Ејми Џонс(21) студентка на новинарство од Велика Британија поставила слика на Твитер, со која на јавноста и открила мистерија која и се случила во хотелска соба во Шкотска. Таа за божиќните празници добила подарок патување во Шкотска, но не очекувала дека ова ќе и се случи таму.
Во фиоката покрај креветот, нашла порака чија содржина ја натерапа да помисли дека и самата се наоѓа во хорор филм, во кој таа е девојката која бега од маскираниот убиец.
Во пораката пишувало „Не ја отворај заклучената врата! Не им верувај на шепотите! Оди само оди!“ а мистериозните упатства укажувале на вратата која се наоѓала во близина на нејзиниот кревет.

 

Девојката која била шокирана кога го погледнала писмото, и истото и го покажала на својата мајка. Двете се надевале дека се работи за една лоша шега на некои деца.
Иако на почетокот била многу исплашена потоа започнала да се шегува со пораката. Не сакала да наведе во кој хотел и се случило тоа.

И покрај заканите, таа сепак преспала во хотелот.
Што би направиле вие да сте на нејзино место. Ејми Џонс(21) студентка на новинарство од Велика Британија поставила слика на Твитер, со која на јавноста и открила мистерија која

Пронајдете не на следниве мрежи: