Изневерена жена откако го фатила својот маж со друг маж во кревет му се одмаздила на најбизарен начин!

Loading...

Една Бразилка не очекувала дека може нешто вакво да и се случи кога стапувала во брак со својот сакан сопруг. Бразилката дознала дека нејзиниот сопруг ја изневерувал ни помалку ни повеќе туку со друг маж. 
Таа некое време откако дознала не реагирала, а потоа решила да му се одмазди со „секси игра“ која мажот ќе ја памти доживотно. 
Таа го врзала мажот за кревет, мамејќи го дека ќе имаат неверојатен секс, а потоа земала нож и му го отсекла пенисот, пишува на сајтот G1 на ТВ станицата “Globo”.
Оваа бизарна случка се случила во Сантос, 77 километри југоисточно од Сао Паоло. 
Животот на мажот не е во опасност, а изневерената Бразилка е упасена. Бразилката дознала дека нејзиниот сопруг ја изневерувал ни помалку ни повеќе туку со друг маж. 
Таа некое време откако дознала не реаг

loading...
Loading...