„Извини имам важен повик“ – Го правите ли ова за време на секс?!

Околу 12 отсто од мажите раговараат на мобилен телефон за време на секс, а 62 отсто од жените прекинуваат со сексот заради мобилниот телефон, а на повеќе од третина од нив воопшто не им пречи тоа.Дали ви пречи кога ќе ви заѕвони мобилниот телефон за време на секс? Дали тоа е причина за прекинување на веќе започнатиот сексуален однос?
Околу 12 отсто од мажите раговараат на мобилен телефон за време на секс, а 62 отсто од жените прекинуваат со сексот заради мобилниот телефон, а на повеќе од третина од нив воопшто не им пречи тоа.
Прочитајте кои се најчестите причини зошто прекинуваме со секс, на ТЗМ.МКДали ви пречи кога ќе ви заѕвони мобилниот телефон за време на секс? Дали тоа е причина за прекинување на веќе започна

Пронајдете не на следниве мрежи: