Ја давел ќерката затоа што сакал да истражи клиничка смрт кај децата!

Loading...

Познат педијатар од Америка ја давел ќерката за свои истражувања!Станува збор за  Мелвин Морс кој на светот му е познат по истражувањата за паранормалните активности. Монструмот кој тврди дека е невин, не покажал никаква реакција за време на читањето на пресудата.
Тој се товари дека ја давел ќерка си за да ја испита клиничката смрт кај децата.

 
Кога неговата ќерка имала 12 години, тој ја давел во водаи со години ја малтретирал, додека мајката беспомошно молчела бидејќи и таа добивала закани од него.
Истражувачките методи со потопување се користеле порано во САД врз осомничените терористи со цел да стимулираат давење.Станува збор за  Мелвин Морс кој на светот му е познат по истражувањата за паранормалните активности. Монструмот кој тврди дека е невин, не по

loading...
Loading...