Ја држеле 9 години во гаражата, не смеела да јаде ни кучешка храна

Loading...

Девојката (15) е тешка само 20 килограми и до сега само два пати излегла од гаражата во Буенос Аирес, Аргентина. Родителите и давале само леб и вода.Полицијата вчера ја спасила девојката од заробеништво. Цели 9 години родителите ја чувале во гаражата, заедно со домашните миленичиња куче и мајмун. Тие дури и ја тепале со ремен ако се обидела да јаде од храната на животните.

 
Нејзината биолошка сестра ја пронашна неодамна во Буенос Аирес. Девојката која е моментално на лечење кажа дека за овие 9 години од гаражата излегла само два пати.
Во 2001 девојчето било одземено од родителите поради немање услови за опстанок, но никој не знаел дека ќе заврши кај вакви крвници. Полицијата ги уапсила старателите и против нив поднесла пријави за злоставување и држење дете во заробеништво.Полицијата вчера ја спасила девојката од заробеништво. Цели 9 години родителите ја чувале во гаражата, заедно со домашните миленичиња куче и мајмун

loading...
Loading...