Ја фатил жената со 9 години помладиот љубовник а потоа…

Loading...

35- годишниот маж 15 минути после полноќ ја фатил на дело својата сопруга со 26- годишно момче. Имено, таа заедно со својот љубовник уживала во неговиот  автомобилот, кога мажот пристигнал и ги фатил на дело. 
Како што изјавува полицијата, осмоничениот околу полноќ дошол со автомобил марка Фиат и се паркирал со Аудито со загребски таблици во сопственост на 26- годишното момче. Во автомобилот била и сопругата на осомничениот. 

 
Откако ја фатил на дело имал расправија со неа, па отишол дома и подоцна со метален предмед во рака се вратил и започнал да го крши автомобилот на љубовникот на жената. А кога 26-годишниот излегол од автомобилот осомничениот повеќе пати го удрил по главата и телото. 
Потоа се упатил дома каде што е уапсен. Во моментов е во притвор. Имено, таа заедно со својот љубовник уживала во неговиот  автомобилот, кога мажот пристигнал и ги фатил на дело. 
Како што изјаву

loading...
Loading...