Ја фотографирал бидејќи била убаво облечена, но…

Loading...

Анок Јаи која има деветнаесет години преку ноќ стана најозборувана личност во светот и предизвика лавина од коментари поради што веднаш ја контактирале неколку модни куќи.Станува збор за фотограф кој случајно ја фотографирал девојката на една забава и фотографијата ја прикачил на својот Инстаграм профил.

Девојката инаку вели дека откако била прикачена нејзината фотографија телефонот не и престанал да ѕвони, а на почетокот искрено не и било јасно што другите гледаат на фотографијата.

Откако таа прифатила соработка со една модна куќа таа призна и дека модата од секогаш ја интересирало и сега со задоволство работи во светот на модата и заработува од истата.
 Станува збор за фотограф кој случајно ја фотографирал девојката на една забава и фотографијата ја прикачил на својот Инстаграм профил.

loading...