Ја фотографирала ќерката во смешна ситуација, а потоа сфатила шокантна вистина

Loading...

Мајка која ја фотографирала својата ќерка во наизглед  смешна поза како стои на ВЦ школкаа изјавила дека била запрепастена од сознанието кое стои во  позадината на се.Стејси Верман Фили објавила фотографија од својата тригодишна ќерка на Фејсбук.
„Ја фотографирав затоа што ми беше смешна. Сакав да му ја пратам фотографијата на сопругот за да му покажам колку нашата ќерка е бестрашна. Но, тогаш  ми  кажа што  правела а тоа ме уништи. Таа вежбала за ситуација што би требало да прави доколку се најде заклучена во бањата“, раскажала мајката.

Срцето  ѝ се скршило кога увидела дека нејзината ќерка вежбала како се сокрие доколку во нејзината предшколска установа се појави вооружен напаѓач.
„Во тој момент сфатив дека исчезнала безгрижноста за која мислев дека моето дете ја има. Политичари, погледнете. Ова е ваше дете, внук. Тие ќе ги живеат своите живот врз основа на она што вие ќе одлучите. Имаат едвај три години и  ќе се сокриваат во тоалети на вц школки. Не знам што ќе им биде потешко- да се обидат  да останат тивки додека се кријат или да ја одржуваат рамнотежата“, рекла револтирана и помалку тажна Стејси.
Фотографијата имала голем одек во јавноста и  до  сега е споделена околу десет илјади пати.Стејси Верман Фили објавила фотографија од својата тригодишна ќерка на Фејсбук.
„Ја фотографирав затоа што ми беше смешна. Сакав да м

loading...