Ја гризнала ајкула, а сите мислат дека е луда поради нејзината сегашна опседнатост!

Loading...

Елиса била нападната од ајкула, но и покрај тоа, нејзината љубов кон овие суштества не престанала ниту во еден момент.Елиса Сурсара е девојка која преживеала напад од ајкула и вели дека се чувствува привилегирано што била нападната од тоа животно иако претрпела сериозни повреди и била хоспитализирана поради тоа.
Имено, Елиса ја нападнала ајкула која била или тигар ајкула или помала бела ајкула, но и покрај тоа, таа не се откажува од љубовта кон нив.
„Видов сив отсјај во водата и веднаш штом почувствував притисок на торзото знаев дека сум касната и дека тоа е од ајкула“, рече Елиса.
Таа опишала како буквално морала да придржува дел од стомакот додека не дојде помош и дека во тој момент не била свесна за повредите кои и биле нанесени.
„Ја имав привилегијата да доживеам такво нешто. Таа прилика ја немаат многу луѓе“, додаде Елиса за крај.Елиса Сурсара е девојка која преживеала напад од ајкула и вели дека се чувствува привилегирано што била нападната од тоа животно иако претрпела сер

loading...
Loading...