Ја кријат љубовта: И да имало нешто со Весна Змијанац глупаво е сега да се зборува за тоа!

Весна Змијанац и  Драган Стојковиќ Босанац со својата соработка  направиле некои од најголемите хитови, а се шпекулирало  дека помеѓу нив  имало и нешто повеќе од  деловна соработка.Имено во 1986 година Весна   го  издала албумот „ Dođi što pre“ со помош на српскиот композитор и аранжер Драган Стојковиќ Босанец кој за само месец дена се продал во повеќе од 400.000 примероци.
По овој успех, се шпекулирало дека Весна Змијанац не можела да му  одолее на тогашниот шмекер.
„Тоа е застарена приказна и нема тука ништо. јас ѝ го направив на  Весна, како  што таа сама вели, еден од најдобрите албуми во нејзината кариера  и тогаш од таа хистерија е започната приказна дали јас  и таа имавме нешто. А и  да имавме, кому  пречи, глупаво е сега да се зборува после толку години. Кога излезе тој  албум кој ѝ го направив, од осум песни, имав седум хитови“, рекол Босанец на таа тема.Имено во 1986 година Весна   го  издала албумот „ Dođi što pre“ со помош на српскиот композитор и аранжер Драган

Пронајдете не на следниве мрежи: