Ја направил срамната група затоа што сакал родителите да видат какви слики објавуваат нивните ќерки!

Loading...

Ренато М. е авторот на срамната ФБ група.Притоа, тој откри која била намерата односно што наводно сакал да постигне со креирањето на групата.
Ренато вели дека сакал на родителите да им покаже какви слики објавуваат нивните ќерки. 
Како што е веќе познато Ренато со својата мајка живее во Шведска веќе неколку години, а тоа што неговите родители се разделиле и тој се преселил му помогнало да не го повторува седмото одделение. Притоа, тој откри која била намерата односно што наводно сакал да постигне со креирањето на групата.
Ренато вели дека сакал на родителите д

loading...
Loading...