Ја навредуваа во „Ѕвездите на Гранд“: Еве што прави пејачката денес!

Loading...

Поранешната натпреварувачка во „Ѕвездите на Гранд“, Дуња Поповиќ, пред неколку месеци се најде среде скандал откако го напушти студиото и беше дисквалификувана.Многумина ѝ прогнозираа успешна кариера, а таа и понатаму не се откажува од својот сон и работи на првиот сингл.
Но, она што ја изненади пејачката е бременоста.
„Немам никакви класични симптоми, немам мачнина, ниту вртоглавици. Работам со полна пареа како и досега. Буквално. Работам дури и повеќе и со дупло појако темпо“ – изјавила таа.
Дуња вели дека е во четвртиот месец од бременоста и дека сѐ уште не го знае полот на бебето, а откри дека таткото на нејзиното бебе не сака да се експонира во јавност.Многумина ѝ прогнозираа успешна кариера, а таа и понатаму не се откажува од својот сон и работи на првиот сингл.
Но, она што ја изненади пе

loading...