Ја објавил ОВАА фотографија на Фејсбук: Пријателите не можеле да поверуваат што направил од себе!

Loading...

Која е причината некој да си го унакази лицето на ваков начин? Доколку добро ја погледнете фотографијата, ќе забележите дека ова момче екстремно си го сменил изгледот!Фотографијата од непознато момче кое си го унакази лицето така што си го отсекол носот, ставил импланти во челото и ги истетовирал белките од очите, со брзина на светлината се прошири по социјалните мрежи.
Ако целта му беше да го добие вниманието на јавноста, тогаш дефинитивно му успеа!
ТУКА можете да погледнете како оваа девојка успеа за кратко време да собере илјадници лајкови!
Погледнете како прекрасни девојки се трансформираат од убавици во ѕверови за само неколку секунди! ЛИНКФотографијата од непознато момче кое си го унакази лицето така што си го отсекол носот, ставил импланти во челото и ги истетовирал белките од очите

loading...
Loading...