Ја објавила оваа фотографија, а луѓето забележале дека нема еден прст. Нејзиниот одговор ги наежил сите

Сите на социјалите мрежи биле збунетиЕдна твитерџика  минатата недела објавила  фотографија од своите нови нокти, но наместо  вниманието да го привлече нејзиниот маникир, корисниците на оваа мрежа ги  заинтересирало тоа што  девојката  нема еден прст.

Збунети, луѓето почнале да се прашуваат зошто  таа има само 4 прсти. Очекувале морничав одговор, но потоа таа објавила дека всушност  има 5 прсти.
Имено таа има нормален број на прсти, но го  сокрила еластичниот показалец.
Таа информација уште повеќе ги  вознемирила корисниците бидејќи како  е можно да има толку еластичен прст.Една твитерџика  минатата недела објавила  фотографија од своите нови нокти, но наместо  вниманието да го привлече нејзиниот маникир

Пронајдете не на следниве мрежи: