Ѝ ја одзеле возачката дозвола, и сега си нашла уникатно превозно средство

Loading...

На Тари Монро (20), студентка од Универзитетот во Тексас, ѝ била одземена возачката дозвола откако одбила алко- тест кога полицијата ја застанала. Нејзиниот  татко за да ја казни ѝ го одзел автомобилот и ѝ дал велосипед, со кој би се возела до факултетот и назад.Сепак, Тара не можела да се одвикне од возењето автомобил, па добила генијална идеја.
Купила барби електричен џип и со него се вози секој ден до факултетот.
Оваа девојка која студира индустриски инженегинг не сакала да вози велосипед, бидејќи како што вели,  „тоа е баш ср**е“.

Затоа купила поволен Барби автомобил за 60 долари, а единствено што мора да направи е да ја наполни батеријата и потоа да се вози со него од осум километри на час.
Тара е воодушевена од своето превозно средство и му го дала името Шарлин. Бидејќи е висока 160 см, многу лесно може да се смести во него.
„Ова е најдобрата одлука која можев да ја донесам на факултет“, вели Тара.Сепак, Тара не можела да се одвикне од возењето автомобил, па добила генијална идеја.
Купила барби електричен џип и со него се вози секој д

loading...
Loading...