Ја остави а сега ја моли за прошка, бившиот на Хурем на колена пред неа!

Loading...

„Станав свесен за одговорноста, жал ми е поради се.. Те молам, дозволи да бидам покрај тебе кога ќе се раѓа нашето дете“ – ова го напишал поранешното момче на Мериал која кај нас позната како Хурем.Хурем откако остана  бремена нејзиното момче Кан Атес ја остави на милост и не милост која поради него западна во тешка депресија.

– „Се остварив како татко, веќе имам две деца, а трето дете никогаш не сум планирал“- изјавил Кан.
Инаку актерката треба да се породи за само две недели, како што изјавил нејзин близок пријател таа планирала да се породи во вода, а нејзините блиски веќе ја организират забавата за добредојде.Хурем откако остана  бремена нејзиното момче Кан Атес ја остави на милост и не милост која поради него западна во тешка депресија.

loading...
Loading...