Ја породил жената во автомобил: Бебето го завиткав во јакна и го однесов во болница!

Loading...

Веќе на пола пат започна да се пораѓа и знаевме дека во секој момент бебето ќе излезе. Се префрлив на задните седишта и започнав да ја пораѓам.Милош Гарашевиќ(23) од Србија ја одиграл својата животна улога-бил бабица на породувањето на неговата жена, која се породила во автомобил.
Според зборовите на Милан, сопругата добила болки  и тој бидејќи веќе имал искуство односно веќе има едно дете, пошол да ја носи во болница.
-Појдовме во болница, но на пола пат сфативме дека бебето нема да дочека да стигне во болница- раскажува.

 
-На пола пат и пукна водењакот таа започна да се породува и знаевме дека бебето во секој момент ќе излезе. Седнав позади и и помогав да се породи. Во еден момент се појави мојата ќерка и започна да плаче. Се исплашив но во исто време бев многу среќен.-додава.
-Во завиено во јакна го однесов во болница.Медицинските лица ведаш излегоа и продолжија со постапката. Подоцна ми честита и ми кажаа дека се е во најдобар ред и дека бебето и сопругата супер се чувствуваат- вело гордиот татко.
Така Милош и Дијана на овој необичен начин, но целосно природен начин добиле девојче.Милош Гарашевиќ(23) од Србија ја одиграл својата животна улога-бил бабица на породувањето на неговата жена, која се породила во автомобил.

loading...
Loading...