Ја препознавате ли девојката од спотот на Тоше „Жао ми је“?

Loading...

Спотот на Тоше Проески за песната „Жао ми је“ конечно излезе по повод на неговиот 33-ти роденден. Причината што досега не беше појавен во јавноста е поради тоа што на Тоше не му се допаднал.Штом ќе го пуштите спотот покрај нашиот ангел, ќе забележите уште едно прекрасно и познато лице. Го препознавте ли?
 

Тоа е поранешната мисица на Македонија Сара Леши, која веќе 4-5 години е американска снаа. Девојката која некогаш беше ненаситна по забава, сега е предана сопруга и мајка на двете деца од нејзиниот љубен Том.
Штом ќе го пуштите спотот покрај нашиот ангел, ќе забележите уште едно прекрасно и познато лице. Го препознавте ли?
 

loading...
Loading...