Ја претепал вереницата која е во седмиот месец од бременоста!

Loading...

Ја претепал девојката која била во седмиот месец од бременоста!Монструм од Јагодина си ја претепал бремената девојка, која за два месеци треба да му донесе бебе на овој свет. Како што јавуваат медиумите, се работи за 30-годишниот М.М. кого пет години помладата М.В. го пријавила дека ја претепал иако носи нивно дете.
М.М. според зборовите на девојката, дошол во нејзиниот стан камен пијан, по што започнале да се расправаат, а потоа расправијата кулминирала кога тој ја удрил девојката. Трудницата во болница била донесена со модринки и расекотини по телото и лицето.
Насилникот во полиција себранел дека девојката прва го нападнала со нож. Засега нема информации за состојбата на бебето.Монструм од Јагодина си ја претепал бремената девојка, која за два месеци треба да му донесе бебе на овој свет. Како што јавуваат медиумите, се раб

loading...
Loading...