Ја пријавил грдата проститутка во полиција!

Loading...

Британец чии идентитет не е откриен, повикал полиција затоа што на домашната адреса му дошла грда проститутка која ја нарачал преку една агенција.
Мажот поради тој гест може да заврши шест месеци во затвор бидејќи го злоупотребил бројот за итни случаи.
-Таа жена воопшто не изгледаше онака коко што беше опишано во огласот. Таа воопшто не е убава.- и се пожалил на полицијата.
Кога од полицијата му рекле дека тие не се надлежни за таков случај, мажот започнал да им се заканува дека ќе оди до полициската станица за да се пресмета со нив.
Сепак, за негова среќа, тоа не го направил, бидејќи во тој случај сигурно ќе завршел зад решетки.Британец чии идентитет не е откриен, повикал полиција затоа што на домашната адреса му дошла грда проститутка која ја

loading...
Loading...