Ја силувал сопствената мајка: Морам да го правам тоа бидејќи…

Покрај својата мајка, Саша Гаврашевиќ силувал и двесетгодишна девојка од Нови Сад, а како причина објаснил дека е „многу грд“ и дека „силувањето е едеинсвен начин да има секс“.Саша Г. (37) од Нови Сад и објаснил на полицијата дека напаѓа и силува затоа што е многу грд и дека тоа е единствениот начин да има секс. Тој е уапсен поради смонеж дека дека ја силувал В.Ј. (20), од Нови Сад.
Пред осум години Саша ја силувал и сопствената мајка и поради тоа лежел осум години во затвор, од каде излегол пред четири месеци. Новото силување се случило во неделата, во центарот на Нови Сад. Девојката работела во еден угостителски објект.

„Таа вечер помеѓу останатите гости се наоѓал и Гаврашиќ. Кога локалот се затворил, ја почекал да излезе и веднаш ја нападнал. Несреќната девојка се бранела, но не успеала да се спаси. Опишала дека напаѓачот е ќелав, стар околу 40 години“, раскажал извор од истрагата.
Полицијата брзо го идентификувала Гаврашиќ и го уапсила, по што веднаш бил префрлен во новосадската полиција. Тој ладнокрвно признал дека ја силувал девојката, не покажувакјќи ни тронка каење.
„Тоа ми е единствениот начин да дојдам до некоја девојка, со оглед на тоа дека ниту една не ме сакаше, затоа што сум грд. Морав да имам сексуален однос со некоја девојка, неодамна излегов од затвор.
Гаврашевиќ и претходно одговарал поради сексуални прекршоци и кражби. Зад себе има повеќе годишно затворско искуство.Саша Г. (37) од Нови Сад и објаснил на полицијата дека напаѓа и силува затоа што е многу грд и дека тоа е единствениот начин да има секс. Тој е уап

Пронајдете не на следниве мрежи: