Ја силувал својата ќерка лезбејка за да ѝ покаже дека сексот со мажите е подобар!

Ја силувал својата ќерка лезбејка за да ѝ покаже дека сексот со  мажите е подобар!Маж (54), чие име не е откриено поради заштита на идентитетот, ја силувал својата 16 годишна ќерка, откако му кажала дека ужива во љубовта со жените.
Сепак, тоа не е сè, овој монструм ја силувал и својата втора ќерка, но и две децении сексуално малтретирал женска личност.
Тој сега се наоѓа во затвор, бидејќи е осуден на 21 година затвор.
Тој цело време ги негирал овие злосторства, но секако тоа не му успеало да се спаси од казна.Маж (54), чие име не е откриено поради заштита на идентитетот, ја силувал својата 16 годишна ќерка, откако му кажала дека ужива во љубовта со женит

Пронајдете не на следниве мрежи: