Ја стави раката каде што не треба а ОГЛЕДАЛОТО ГО ИЗДАДЕ: Жена му го оставила поради оваа фотографија!

Loading...

Робин Тик мора многу да се кае за фотографијава…А и мора многу да ги мрази огледалата..
Зошто?
Погледнете на следната страна…

 

 А и мора многу да ги мрази огледалата..
Зошто?
Погледнете на следната страна…

 

loading...
Loading...