Ја убил љубовницата со КРАСТАВИЦА за време на секс!

Loading...

Германецот Оливер Дитман (46) би можел да добие казна од пет години затвор бидејќи својата љубовница  за време на секс од невнимение ја убил својата сопруга!Продавачот кој на овој крајно бизарен начин ја убил својата љубовница  би требало да добие пресуда во петок, а како што јавуваат странските медиуми целиот случај е крајно бизарен.
За време на судењето Дитман во  своја одбрана објаснил  како дошло до овој немил настан.
Како што кажал, тој и неговата љубовница Рика Варна (46) се нашле во неговиот стан кога ѝ кажал дека неговата жена и децата заминале надвор од градот.
Прво за „загревање“, испиле поголема количина вино, а потоа преминале на „забава за сирмашни“.
Бидејќи Рика заборавила да ги понесе сексуалните играчки, кои  постојано ги користеле при сексот, одлучиле по кој знае кој пат наместо вибратор да употребат зеленчук. До тогаш на нивното сексуално мени имало морков и тиквичка, но тој пат замена нашле во краставица.
Бидејќи сакал да ја задоволи, Дитман земалкраставица и почнал да „работи“. Признал дека бил „под гас“, но најважно му било таа да ужива.

„Во еден момент ѝ ја ставив краставицата во устата. Но одеднаш видов чад кој доаѓа од кујната. Заборавив дека ставив парче месо на оган, да се готви за моето куче. Истрчав во кујната, го нахранив кучето, потполно заборавив на Рика излегов на балконот да запалам цигара. Кога се вратив во својата соба, Рика беше во несвест“, рекол обвинетиот.
„Се обидов да ја извлечам краставицата од нејзината уста, но беше кашест па не успеав цела да ја извадам“, додал Дитман.
Вештаци од медицинската струка сведочиле дека краставицата го блокирала гркланот, го пресекла снабдувањето на воздухот и предизвикал кома.
 „Обвинетиот морал да знае дека не смее да ја остави толку долго сама“, рекол обвинителот Рајнхард Хофман. Продавачот кој на овој крајно бизарен начин ја убил својата љубовница  би требало да добие пресуда во петок, а како што јавуваат странските ме

loading...
Loading...