Ја уценувал бившата девојка со интимни видеа: Еве што барал од неа…

Loading...

Еден студент се обидел да ја уценува својата бивша девојка барајќи и пари и чистење на неговиот стан , а доколку не го направи тоа ќе ги објави нивните снимки од интимните односи.Фенг Хиао (21) и пратил дури и неколку исечоци од видеата за да покаже дека е сериозен. Тој ја запознал својата 20 годишна девојка минатата година, кога двајцата студирале во Нов Зеланд.
Но, по неколку месеци нивниот однос се влошил па таа го напуштила станот во кој заедно живееле.
Неколку дена покасно таа добила заканувачки пораки од своето бившо момче во кои бара од неа да „искешира“ 1.400 новозеландски долари околу (1.000 евра) или тој на интернет ќе ги постави видеата од нивните интимни односи.
Исто така побарал да дојде и да го исчисти неговиот стан.
Но, наместо тоа…

 
Неговата жртва отишла во полиција признала дека прифатила да го снимат нивниот интимен однос, но инсистирала дека нејзиното бившо момче нема право да го објави тоа.
Исто така открила и дека Хиао ја злоупотребувал и ја малтретирал во текот на нивната проблематична врска.
Хиа признал три точки од обвинувањето за напад на жената а е обвинет и за уцена.
Пресудата се очекува на крајот на месецот. Фенг Хиао (21) и пратил дури и неколку исечоци од видеата за да покаже дека е сериозен. Тој ја запознал својата 20 годишна девојка

loading...
Loading...