Jа заборавил невестата на бензинска после медениот месец!

Loading...

Невестата спиела на задното седиште во автомобилот, но, се разбудила и отишла до тоалетот, тоа нејзиниот маж не го забележал.Имено, младоженецот бил од Берлин. Тој со својата сопруга се враќал од Франција каде што биле на меден месец. Притоа, ја заборавил невестата на бензинска.
Невестата спиела на задното седиште во автомобилот, но, се разбудила и отишла до тоалетот, тоа нејзиниот маж не го забележал. Додека таа била во тоалет, тој влегол во автомобилот и возел два часа, кога забележал дека е сам во возилото.
Кога сфатил што се случува повикал полиција која соопштила дека жената цело време трпеливо чекала на бензинската.Имено, младоженецот бил од Берлин. Тој со својата сопруга се враќал од Франција каде што биле на меден месец. Притоа, ја заборавил невестата на бен

loading...
Loading...