Игор Јанев: СЕ РАБОТИ ЗА ПРАВНАТА НЕПИСМЕНОСТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ИВАНОВ!

Loading...

ВНИМАНИЕ!!! ПОСЕБНО ИЗВЕСТУВАЊЕ: СЕ МНОЖАТ ДЕЗИНФОРМАЦИИТЕ НА НЕТ И СЕ ШИРАТ СПИНОВИ ОД КОИ НЕ Е ИМУН НИТУ ИВАНОВ!!
Коментатор на мојата страна ме праша: „Еден мој пријател беше кај Иванов и тој му рекол дека декларацијата од 1947 – 48 на која се повикувала Португалија во нивниот случај која што би можела и нам да ни помогне била укината 1952год. Вистина ли е тоа или имаме погрешна информација од Иванов. Ви благодарам !!!”
Мојот одговор беше: «Условите за прием се биле предмет на Меѓународниот Суд за Правда 1948, беше донесено Сов. Мислење 1948 које не е променето до денес и потоа Рез. на ГСОН 197/3 прифати тоа мислење. Сов. Мислење од МСП 1948 НЕ е УКИНАТО (ниту беше предмет на укинување) , ниту рез. ГСОН 197/3 беше предмет на укинување!
СЕ РАБОТИ ИЛИ ЗА ПРАВНАТА НЕПИСМЕНОСТ НА ПРЕТСEДАТЕЛОТ ИВАНОВ ИЛИ ЗА РАЗНИ СПИНОВИ! Но веројатно и едно и друго!
Иванов не ја познава проблематиката на правото на меѓународните организации!
ВНИМАНИЕ!!! СЕ РАБОТИ ЗА ПРАВНАТА НЕПИСМЕНОСТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ИВАНОВ!

Следете не на Фејсбук. Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!! За 5Г контроверзата ПРОЧИТАЈТЕТУКА.
loading...