Јелена гребела со нокти за да избега од каналот

Loading...

По веста за апсењето на Зоран Марјановиќ, почна да се одмотува приказната за грозоморното убиство на Јелена, за кое година и половина полицијата немаше никаква сознанија.Патологот Зоран Станковиќ, со наодите од обдукцијата на Јелена, тврди дека таа била убиена во каналот, а не дома како што пишуваат дел од српските медиуми.
Имено, по трагите од крв, се утврдило дека Јелена е убиена во каналот кај Борча, каде беше и најдена, а усмртена била со повеќе тапи удари во главата, додека повредите кои ги имала на телото покажуваат дека се борела со убиецот за да се спаси.
Таа буквално гребела со нокти за да излезе од каналот, но залудно, убиецот ја усмртил со брутални удари, со што и го смачкал и мозокот.
Сликата во каналот за вереме на убиството била повеќе од морбидна и хорор. Таа правела се да се спаси, но залудно. 
Зад себе ја остави ќеркичката Јана, а беше убиена на 2. април, минатата година.Патологот Зоран Станковиќ, со наодите од обдукцијата на Јелена, тврди дека таа била убиена во каналот, а не дома како што пишуваат дел од српските

loading...
Loading...