Јелена има замена-на нејзино место транвестит стои на гајба пиво и молчи

Loading...

Јелена си замина, но, местото не остана празно!Сега маж со перика, бунда и впечатлива шминка се качи на гајба пиво и стои на плоштадот.
На местото на кое таа стоеше останала само нејзината кутија, натпис на хуманитарниот број 1413 за помош на болното дете Игор.Транвеститот  не стои на кутија, тука на гајба, но и тој го привлече вниманието на медиумите од цел регион.Сега маж со перика, бунда и впечатлива шминка се качи на гајба пиво и стои на плоштадот.

loading...
Loading...