Јелена Карлеуша бесно ги опцу новинарите

Loading...

Познатата пејачка Јелена Карлеуша откако немаше концерт каков што замислуваше, ги критикуваше новинарите и е бесна на нив поради тоа што тие известија дека нејзиниот концерт е вистински дебакл.
На својот официјален Твитер профил, Карлеуша напиша бесен статус наменет за сите медиуми и новинари.
„Новинари простете за овој дебакл. Не успеав да соберам повече од 40.000 фанови. Да ви е*ам мајката ваша“, стоеше на статусот на официјалниот профил на Карлеуша на Твитер. Познатата пејачка Јелена Карлеуша откако немаше концерт каков што замислуваше, ги критикуваше новинарите и е бесна на

loading...
Loading...