Јелена Карлеуша сака да си замине од Ѕвездите на Гранд!

Loading...

Јелена Карлеуша секогаш без влакна на јазикот го искажува својот став и мислење во „Ѕвездите на Гранд“.На едно од снимањата, Јелена се изнервирала бидејќи кандидатите пеат исти народни песни. На пејачката не ѝ било јасно зошто не пеат други песни од омилениот пејач, туку во сите емисии песните се повторуваат.
Сите пеат песни од Шериф, Шабан „Два галеба бела“, од Бекија Беки „Отац“…. Дали овде некој знае да пее нешто друго? Не можам повеќе да слушам! Не можам да седам во жирито и да слушам се едно исто. Како не разбираат дека на никој не му е интересно, изјавила Јелена и додала дека има многу познати пејачи чии песни не се пеат, а се ѕвезди.На едно од снимањата, Јелена се изнервирала бидејќи кандидатите пеат исти народни песни. На пејачката не ѝ било јасно зошто не пеат други песни од

loading...