Јелена Карлеуша влегува во политиката: Зошто да не бидам градоначалник?

Loading...

Фолк пејачката Јелена Карлеуша сериозно има намера да влезе во политика. Атрактивната пејачка би сакала да стане градоначалник на Белград, а себе си се спореди со досегашниот претседател Томислав Николиќ.-Зошто да не бидам градоначалник? Па ако можеше Тома Николиќ да биде избран за претседател на државата, можам и јас да бидам градоначалник, рекла пејачката додека во жарот на говорот и отпаднале перја од облеката.
Српските медиуми пренесуваат и дека Миломир Мариќ искоментирал пред неа оти и паѓаат пердуви како на вистинска кокошка, на што Карлеуша се насмеала и го пофалила за шегата на нејзина сметка.-Зошто да не бидам градоначалник? Па ако можеше Тома Николиќ да биде избран за претседател на државата, можам и јас да бидам градоначалник, рекла п

loading...