Јоксимовиќ во Охрид пред Водици- Даниел гостин?!

Loading...

Српскиот музичар Жељко Јоксимовиќ ќе одржи концерт во спортската сала „Билјанини извори“ во Охрид на 17 јануари, информираше денеска локалната самоуправа.Концертот на Јоксимовиќ ќе биде дел од одбележувањето на големиот верски празник Богојавление – Водици.
Иако сѐ уште не е официјално потврдено, се шпекулира дека на концертот ќе гостува и единствениот Македонец од неговата група кандидати во „Х-фактор“, Даниел Кајмакоски.
Јоксимовиќ веќе еднаш го зеде Даниел на свој концерт и тоа на новогодишниот во Крушевац, каде што пееја пред публика од 25.000 луѓе.
Дали обврските околу шоуто и подготовките за следните настапи ќе му дозволат на стружанецот да дојде во родниот крај, ќе биде познато деновиве.Концертот на Јоксимовиќ ќе биде дел од одбележувањето на големиот верски празник Богојавление – Водици.
Иако сѐ уште не е официјално потврд

loading...
Loading...