ЈСП со известување за автобуските линии до оштетените подрачја

Loading...

Се известуваат патниците дека почнувајќи од утре (10.08.2016 година, среда) редукциите на линиите кои беа направени заради оштетен коловоз и непроодност на повеќе патни правци повеќе нема да важат.И тоа:
– линија 65В ќе сообраќа по обиколница до клучката за с.Страчинци;
– линија 65 ќе сообраќа по обиколница до с.Раштак;
– линија 65а до с. Страчинци нема да сообраќа, патот е сеуште непрооден;
– линија 65б до с. Смилковци ќе сообраќа само со минибус;
– линија 55а од с. Брњарци ќе сообраќа до крај;
– минибус на релација Раштак – Црешево – Виниче-Смилковци ќе сообраќа нормално;И тоа:
– линија 65В ќе сообраќа по обиколница до клучката за с.Страчинци;
– линија 65 ќе сообраќа по обиколница до с.Раштак;

loading...