Каде ќе го поминат летото македонските политичари?!

Loading...

Дознајте каде ќе летуваат македонските политичари!Каде ќе летуваат македонските политичари?
Премиерот Никола Груевски сѐ уште нема одлучено кога и каде ќе оди на одмор. Претседателот Ѓорге Иванов традиционално летниот одмор со семејството го минува во вила „Биљана“ на охридското крајбрежје.
Повеќе на ТЗМ.МККаде ќе летуваат македонските политичари?
Премиерот Никола Груевски

loading...
Loading...