Кафе- помошник при согорување на мастите!

Испијте кафе на празен желудник (најдобро веднаш откако ќе станете) еден час пред да започнете со тренинг.Дека кафето е стимулатор на нервниот систем почувствувале сите кои го пробале
Освен тоа, кафето може да ни послужи во слабеењето, односно во согорувањето на наталожените масти, со оглед на тоа што учествува во создавањњето допамин, норадреналин и адреналин кои помагаат мастите да се мобилизираат за произвотство на енегрија.

За да не се онеспособи ова позитивно дејство користете вештачки засладувач наместо шеќер бидејќи телото преферира јаглехидрати за произвотство на енергија, а со тоа би ја намалиле потрошувачката на мастите.
Упатство за слабеење:
Испијте кафе на празедн желудник, еден час пред да започнете со тренинг.
Прочитајте за што се можете да го искористите талогот од кафето.Дека кафето е стимулатор на нервниот систем почувствувале сите кои го пробале
Освен тоа, кафето може да ни послужи во слабеењето, односно в

Пронајдете не на следниве мрежи: