Кај поранешната НБА ѕвезда пронајдено оружје

Себастијан Телфер, се уште активен американски кошаркар, е уапсен откако го застанала полицијата.Телфер, кој од 2004 до 2015 година играше во НБА лигата за повеќе клубови, со 18 годишен пријател се обидел да побегне после непрописно паркирање.
При конторалата на автомобилот кај него е пронајдено полуавтоматско оружје, неколку наполнети пиштоли, муниција, панцир и марихуана.
Телфер, кој од 2004 до 2015 година играше во НБА лигата за повеќе клубови, со 18 годишен пријател се обидел да побегне после непрописно паркирање.

Пронајдете не на следниве мрежи: