Кајли Миног падна во очај!

Loading...

Кајли Миног во очај, раскинувањето со манекенот тешко и падна…После разделбата со манекенот АндресВеленкосоСегуром (32), посакала да му се врати но убавиот манекен ја одбил. Кајли признава како сега се кае поради тоа што не го прифатила бракот.
Се затрупува со работни обврски како би заборавила на љубовните проблеми, но не и успева така брзо. Ужасно е тажна и депримирана откако го изгубила – изјави близок пријател на пејачката.
Додаде како оваа нивна врска било во прашање само време и дека биле пет години заедно.После разделбата со манекенот АндресВеленкосоСегуром (32), посакала да му се врати но убавиот манекен ја одбил. Кајли

loading...
Loading...