Кајмакоски „растури“ со Counting stars

Loading...

Даниел Кајмакоски вечерва блесna во шоуто „Х фактор“.Даниел Кајмакоски вечерва блесна во шоуто „Икс фактор“. 
Тој ја испеа песната која најчесто му ја предлагале неговите фанови „Counting stars“ од One Republic.
Членовите на жирито во своите коментари не штедеа комплименти за настапот на Даниел. Сите едногласно рекоа дека Даниел го направил вистинскиот избор на песна за вечерва, и дека токму овој стил на песни највеќе одговараат на неговата личност.
 Даниел Кајмакоски вечерва блесна во шоуто „Икс фактор“. 
Тој ја

loading...
Loading...