Кајмакоски влезе во финалето на X фактор!

Loading...

Даниел Кајмакоски си го обезбеди финалето на ова големо музичко натпреварување на X фактор!На финалето кое ќе се случува во белградска „Арена“ на 23 март, Кајмакоски ќе пее заедно со другите финалисти Тамара Миловановиќ, „Доктори“, Лукијан Ивановиќ.
Вечерва во шоуто настапија Наташа Беквалац, „Парни ваљак“ и Ана Станиќ.
Кандидатите пееја песни од нивните ментори, а Кајмакоски ја испеја „Љубави“ од Јоксимовиќ.На финалето кое ќе се случува во белградска „Арена“ на 23 март, Кајмакоски ќе пее заедно со другите финалисти Тамара Миловановиќ, &bdqu

loading...
Loading...