Како ангелот Кендис Свонпол ја одржува својата витка фигура?

Loading...

Кендис Свaнпол е еден од моделите на Victoria's Secret, чиј физички изглед секогаш будел восхит и прашања дали е резултат на добрата генетиката или строгиот здрав режим . Ако за некои супер модели витката става е дар од Бога, кој не бара посебна грижа, случајот со Кендис е малку поинаков. Неверојатно но вистинито, моделката вложува секојдневни напори за да се одржува во форма.
Погледнете како овој модел ја одржува фигурата на овој линкКендис Свaнпол е еден од моделите на Victoria's Secret, чиј физички изглед

loading...
Loading...