Како би изгледале Ким Кардашијан и Ријана да немаа „милион долари?“

Loading...

Британски тим на дизајнери ја претстави својата визија за тоа како би изгледале популарните пејачки кога „би немале пари“?Ким веќе има изјавено дека поради вишокот на влакна го има издепилирано своето чело, па сега можете да видите како би изгледало  кога не би го направила тоа.

Влакната и доминираат на челото а носи и очила бидејќи доколку би немала пари не би можела да направи операција за отстранување на диоптерот со ласер.

Додека пак Ријана изгледа како сосема друга личност. Лицето и е без шминка а косата прибрано фатена во репче, за разлика од сите досегашни менувања на нејзиниот имиџ.
Ким веќе има изјавено дека поради вишокот на влакна го има издепилирано своето чело, па сега можете да видите како би изгледало  кога не би го

loading...
Loading...