Како да дознаете дали вашиот партнер е вистински загреан по вас?

Loading...

Тогаш поставете му едно од прашање со кое дефинитивно ќе видите дали тој навистина ве сака или не.Денешниот начин на живот ги смени и правилата во врските. Точно е дека љубовта е најбитниот фактор во секоја врска, но исто така се важни и парите и стабилноста. Порано мажот беше тој што се грижеше за семејството и кој што обезбедуваше средства за опстанок на истото. Но, во денешно време и жените започнаа да градат свои кариери поради кои најчесто мора да се преселуваат во друг град. Па затоа, прашањето би гласело: Дали вашиот сакан би се преселил во друг град или држава, поради вашата кариера?
Една британска компанија за селење утврди дека постарите мажи дефинитивно се противат на ваквиот чекор, додека пак мажите до 28 години би го направиле овој гест за својата сакана.Денешниот начин на живот ги смени и правилата во врските. Точно е дека љубовта е најбитниот фактор во секоја врска, но исто така се важни и парите

loading...
Loading...